Om

 

Rask Interior Design

Annelie Rask din inredare i Linköping

Annelie

Annelie Rask är inredare med lång erfarenhet och utbildning inom offentlig miljö. Med målgrupp och lönsamhet i fokus tar  Annelie fram en design som passar ditt företag. Står med flera starka ben och förståelse inom marknad, kommunikation och design. De senaste 17 åren har Annelie jobbat med design inom bla. butik, expo, restaurang, kontor och visningsytor.

Rask Interior Design

Rask Interior Design tar fram design, koncept och inredningsförslag mot offentlig miljö och privatpersoner. I förslagen ingår färgsättning, flöde, möbleringsförslag, produktformgivning samt ljussättning. Detta visualiseras på planritningar, elevationer, skisser samt moodboards. Rask Interior Design jobbar för hållbara inredningslösningar som är målgruppsanpassade och skapar minnesvärda möten.Rask Interior Design har ett brett nätverk av leverantörer och samarbetspartners som liksom Annelie har spetskompetens inom sitt område. Söker ni en inredare i Linköping? Välkommen att kontakta Rask Interior Design.

 

Referenser

Lars-Thomas Rasmussen, CEO Indentive AB
”Vid Indentives flytt till nya lokaler anlitade vi Annelie som inredningsarkitekt. Vi hade en känsla av vilken typ av arbetsmiljö vi ville skapa, och Annelie omvandlade detta till färger, inredning och möbler på ett fantastiskt sätt. Vi är otroligt nöjda med resultatet och kan ge de varmaste rekommendationer till henne och hennes partners”

Stafan Lind, VD HTC Söderköping
”Nu när jag varit i lägenheten under några timmar så ser jag all omtanke i detaljerna som du fixat till. När jag först kom in såg jag bara de stora sakerna men nu ser jag helheten, superfint och ombonat. Från noll till ett riktigt ombonat hem!
Stort tack, jag är jättenöjd.s”

Pernilla Widlund, Förändringsledare SKANSKA AB
”Samarbetet med Annelie har fungerat väldigt smidigt mycket tack vare en stor flexibilitet och serviceanda. Leveranserna visar på god förståelse för våra behov i balans med nya och inspirerande idéer och lösningar.”