Vi har två vakanta platser på L7. Här finns plats för kreativitet och möten i fantastisk miljö i hjärtat av Linköpings kulturkvarter – nyfiken? Hör av dig till Annelie 0709299975!

L7 är en fristående Designstudio med flera små kreativa företag. Vi driver våra egna verksamheter men är samlade under ett tak I vackra kulturkvarter mitt I city.
Allt startade med en idé att samla närbesläktade formgivare och att skapa en plats för nya idéer och kreativa möten. Det hela blev verklighet i början av 2014.
Gruppen består av företag med bred kompetens inom formgivning som inredning, landskap, form till foto. Vi är en dynamisk och flexibel grupp med stort nätverk.
Hos oss har ni möjlighet att anlita en eller flera formgivare för en helhetslösning

Vår vision är att L7 Designstudio ska utgöra ett NAV och en MAGNET för intressanta människor och projekt och generera innovation.
Vi drar till oss samarbetspartners med spetskompetens och kunder som vill något mer, som har en egen vision och behöver hjälp att utveckla den och kanske komma lite längre.
Hos L7 Designstudio är det högt i tak för idéer, inget är för smått eller för stort, för tråkigt eller för tokigt – tillsammans med er gör vi varje uppdrag till något unikt. Och vi har roligt under tiden!
Vi vill att L7 Designstudio ska bli en naturlig startpunkt för alla möjliga och omöjliga projekt men också en mötesplats mellan projekten – i pausen och mellanrummen uppstår de verkligt kreativa idéerna! Vi håller dörren öppen så ofta vi kan för oväntade besök. Känn dig välkommen!